Awak Jual Jel Sakit Lutut Ke?


Untuk makluman saya tak jual jel sakit lutut, akan tetapi saya menawarkan Set Sendi Shaklee yang mana telah banyak membantu mereka yang mengalami masalah sakit lutut terutama bagi orang tua yang sering mengeluh kesakitan semasa mendirikan solat dan mereka yang aktif bersukan.

Istimewanya Set Sendi Shaklee atau popular dipanggil  Ubat Sakit Lutut ini terletak pada kekuatan produknya iaitu Joint Health Tablet (JHT), Omega Guard dan Ostematrix. Jom kita baca satu-satu kelebihan setiap produk yang mana telah menyebabkan ramai yang order untuk mengubati sakit lutut mereka.


Joint Health Tablet (JHT) membantu mengekalkan tulang rawan yang sihat.
Bagaimana Joint Health Tablet Shaklee berkesan untuk memberi manfaat kepada sendi-sendi sihat?

1. Menyokong Keselesaan Sendi

Kerana ia mengandungi Ekstrak Boswellia, fungsinya ialah menghalang pembentukan bahan kimia yang menyerang tulang rawan.


2. Bertindak sebagai kusyen

Ekstrak jagung membantu mengekalkan tulang rawan.


3. Memelihara tisu penyambung yang sihat

Di dalamnya terdapat Zinc, Tembaga, Mangan dan Vitamin C nutrien yang penting dalam kesihatan sendi.

Untuk mengetahui lebih lanjut tentang Kebaikan Joint Health Tablet kepada sendi anda/ibubapa yang sedang sakit boleh klik Kebaikan Joint Health Tablet


Omega Guard Shaklee (Minyak Ikan Terbaik) membantu mengurangkan inflamasi (kesakitan sendi)Kajian klinikal menunjukkan pengambilan asid lemak Omega 3 bersama glukosamina dapat meningkatkan kesihatan sendi berbanding daripada mengambil glukosamina sahaja.

Omega 3 bertindak untuk melambatkan degradasi tulang rawan dan mengurangkan reaksi keradangan dalam sendi. Ianya juga bertindak sebagai pelincir dalam membantu pergerakan yang lebih mudah.


Omega Guard Shaklee sangat berkualiti kerana 99% daripada kandungannya adalah Omega 3 berbanding dengan kapsul minyak ikan dari jenama lain yang hanya mempunyai antara 30 - 60% Omega 3.


Minyak ikan ini melalui pelbagai peringkat proses penyulingan yang ketat bagi membuang plumbum, merkuri, arsenik, kadmium, dioksin dan lain-lain bahan pencemaran. Proses ini bertujuan untuk mengurangkan oksidasi dan pembentukan lemak trans serta mengurangkan bau dan rasa ikan.

Ada lagi khasiat Omega Guard Shaklee yang perlu anda tahu bersama-sama testimoni yang telah mendapat manfaat. Boleh klik sini


Ostematrix membantu mengekalkan sel tulang yang sihat
Ostematrix Shaklee bukan sekadar kalsium malahan ia dilengkapi dengan 


Magnesium - membantu mengasilimilasikan kalsium ke dalam tulang dan menguatkannya.

Vitamin D - merangsang penyerapan kalsium

Boron - membantu dalam metabolisma tulang

Mangan, Tembaga dan Zinc - Mengaktifkan enzim yang membantu dalam pembinaan kepadatan tulang.
Macam best je kan Ostematrix Shaklee ni, eh ada lagi info yang uolls boleh baca, klik sini


Berminat nak order, sila hubungi

Email : arnisyazila@gmail.com
Whatsapp/Telegram/SMS : 010-2995619

Labels: