Promosi Shaklee Bulan Oktober Yang Wajib Anda Tahu Dan BeliBulan Oktober ni memang "special" , sebab apa tau kalau uolls yang memang peminat Vitamin E dan sukakan kulit yang cantik , lebih-lebih lagi bakal pengantin, bulan ni Shaklee menawarkan beli 2 botol Vitamin E anda dapat diskaun 50%, best kan.


Harga Shaklee Murah


Selain dari melicinkan kulit dan menghilangkan parut, ia juga berfungsi mengurangkan masalah jeragat, meningkatkan fungsi sperma, menghangatkan hubungan seksual (bagi mereka yang berkahwin) , kaya dengan anti oksidan  dan membantu mencegah kanser.


Bacaan selanjutnya tentang Vitamin E Shaklee boleh klik sini.


Selain itu bagi mereka yang mengalami masalah hormon yang tidak menentu dan kadar kolesterol yang tidak terkawal. Shaklee menawarkan beli 6 percuma 1 dan beli 2 diskaun 5%, vitamin yang sentiasa mendapat permintaan iaitu GLA Shaklee dan Omega Guard Shaklee.


Harga Shaklee Murah

Harga Shaklee MurahDan ini adalah masa yang terbaik bagi anda yang mengalami masalah kesuburan, Vitamin E dan GLA boleh membantu anda yang juga dikenali sebagai Vitamin Kesuburan.


Bulan ini juga Shaklee menawarkan beli 3 percuma 1 iaitu Vitalea Kids yang dirumus khas untuk anak-anak anda yang comel :)

Harga Shaklee MurahHubungi saya SID Shaklee anda

Email : arnisyazila@gmail.com
Whatsapp/Telegram/SMS : 010-2995619

Labels: , , ,