Perfume Mesra Solat - Dexandra Shah Alam



Untuk yang belum kenal .. jom kita berkenalan

Apa itu Perfume Dexandra?





Dexandra Perfumes adalah perfumes EDP yang TAHAN LEBIH LAMA setanding original. Ketahanan baunya melebihi 8 jam dan ke atas dan jika baunya serasi dengan pemakai ia akan tahan sehingga 1 hari dan 2 hari pada pakaian.

Diinspirasikan dengan PERFUMES JENAMA ANTARABANGSA. Dengan pengalaman jualan perfumes ini, kami hanya membawa masuk perfumes-perfumes yang sangat TERKENAL dan LARIS di Malaysia untuk memudahkan pengguna memilih.


1) Produk Bumiputera (halal)

2) Tahan Lama (More than 8 hours)

3) Mudah di bawa ke mana-mana (ringan)

4) Pati original & Alkohol First Grade

5) Haruman terkenal (TOP perfume) - Inspirasi dari perfumes2 JENAMA ANTARABANGSA

6) Boleh di bawa solat

7) READY STOK

8) Menepati citarasa & permintaan rakyat Malaysia

9) 35ml, EDP

Harga RM65

Berminat PM ler :)

Jom kita tengok apa kata mereka yang dah puashati dengan Dexandra












Whatsapp/Telegram : 010-2995619

Saya juga memerlukan AGEN di seluruh Malaysia, keuntungan yang tinggi. Bisnes Dexandra ni sesuai di jalankan di mana-mana sahaja terutama mereka yang surirumah dan pelajar.

SEJAK ADA DEXANDRA, DAH TAK PANDANG YANG LAIN - Dexandra Shah Alam


Memang 100% sama, boleh kata semua perfume Dexandra memang original. Tapi yang paling best dexandra lebih lasting dari perfume original. Tu yang rasa lebih selesa dan best pakai dexandra. Boleh beli 3 botol dexandra berbanding beli sebotol original perfume sebotol. Hari ni pakai Bombshell, esok pakai Versace Bright Crystal, lusa pakai MY Burberry. Rasa mewah ...kan?




Memang berbaloi sangat dengan wang uolss bila guna Dexandra. Dexandra diinspirasi dari perfume jenama antarabangsa yang sangat popular di pasaran. Macam-macam kelebihan yang ada pada Dexandra, saya akan kongsikan kelebihan Dexandra berbanding yang lain.

Ramai penggemar perfume sukakan perfume yang tahan lama. Bau dexandra tahan melebihi 8 jam pada harga sangat rendah, berganda-ganda lebih jimat.





CIRI DAN KELEBIHAN DEXANDA INSPIRED PERFUME

Semestinya tahan lama selama 8 jam pada harga yang sangat rendah

Boleh bawa solat

Mudah dibawa travel

Setanding perfume antarabangsa

Kesemua senarai perfume ada yang paling dicari oleh penggemar perfume

Produk keluaran bumiputera

EDP perfume dengan kandungan 35ml

Menepati citarasa dan permintaan rakyat Malaysia.


Whatsapp/Telegram : 010-2995619

Dexandra Perfumes Shah Alam - Versace Bright Crystal




Shine bright like a diamond ...

Wangian eksklusif untuk adik manis di luar sana yang nampak vogue dan elegan bila pakai, Kalau adik manis suka bau yang lembut, bauan ini adalah sangat sesuai. Highly recommended.

Versace Bright Crystal
35ml edp

1 botol RM65 sahaja
Beli 2 botol free poslaju.

Whatsapp/Telegram : 010-2995619

#DexandraShahAlam #Perfumemurah #PerfumeTahanLama #AgenDiperlukan

Nak cari duit tambahan atau extra duit sila klik Agen Dexandra Diperlukan

Tambah Duit Raya - Agen Perfume Dexandra Diperlukan Di Seluruh Malaysia


Tinggal beberapa hari saja lagi nak masuk bulan Ramadhan dan seperti yang kita sedia maklum, semasa bulan Ramadhan ramai yang ingin mencari extra income atau tambah pendapatan dan dalam masa yang sama tingkatkan ibadah.


Antara bisnes online yang paling mudah dilakukan dan boleh menjana pendapatan ialah bisnes Perfume Dexandra yang mana anda tak perlu berpanas atau berhujan semasa bulan Ramadhan tapi dalam masa yang sama pendapatan anda bertambah. Yang penting rajin, usaha dan konsisten serta kreatif dalam membuat pemasaran online, gunakan semua medium yang ada FB, Instagram, blog dan media pengiklanan.


Jaminan dari kami jika anda sebagai.

PELANGGAN

Kepuasan terhadap produk dan perkhidmatan yang kami pasarkan. Harga mampu milik dan berkualiti tinggi untuk memberikan kepuasan yang maksima kepada anda.


AGEN

Kami memberikan sesi FREE COACHING untuk anda.
Support grup dan website untuk memudahkan anda mempromosikan Dexandra Perfume.
Kami menyediakan

Testimoni
Gambar Iklan
Copywriting
dan banyak lagi.

Keuntungan unuk anda adalah dalam margin yang besar.


Syarat-syarat Agen Dropship Dexandra Perfume


Syarat-syaratnya mudah sahaja

Yuran Komitmen

RM150

Anda boleh pilih Pakej A atau Pakej B

Pakej A

2 botol (saiz 35ml)

atau 

Pakej B

20 botol tester (3ml)






Mudah Lebam - Punca Kurang Vitamin C





Pernah tak uolls alami seperti dalam gambar di atas, lebam-lebam kat kaki. Orang tua-tua kata kena gigit jin/hantu/pelesit atau terlanggar mana-mana bucu yang kita tak perasan.

Bila umur dah semakin meningkat, kita pun mencari maklumat untuk mengetahui sebab yang sebenar perkara ni berlaku, salah satu sebab kesan ni berlaku ialah badan kita kekurangan Vitamin C.


Antara Tanda-tanda  Kita Kekurangan Vitamin C Ialah


1. Berkurangnya tenaga secara kronik, kemurungan dan badan lemah.
2. Anemia (dari anemia sederhana hinggalah anemia yang kritikal)
3. Haemorrhages (salur darah bocor) ke otot tangan dan kaki, sendi-sendi dan kerosakan kuku (nail beds)
4. Penyakit kulit - Kulit menjadi lebam kebiruan.
5. Gigi mudah tercabut dan berlaku pendarahan pada gusi.
6. Masalah penghadaman
7. Sukar mengawal stres
8. Selalu selsema, letih dan demam.


Vitamin C bukan hanya untuk CANTIK sahaja malahan ada banyak kebaikan yang kita boleh dapat dari Vitamin C


Melawan Jangkitan Kuman
Vitamin C diperlukan sebagai sokongan untuk interferon, antibodi dan sel darah putih melawan jangkitan kuman, virus dan bakteria. Bekalan Vitamin C yang mencukupi akan menguatkan sistem pertahanan badan kita secara tidak langsung.


Mengawal Serangan Asma Dan Alergi
Jika kita sering mengalami serangan asma dan histamin, sebaiknya ambillah Vitamin C yang akan bertindak sebagai anti-histamin di mana ia akan mengurangkan risiko anda dari terkena serangan yang disebabkan alergi. Untuk asma pula, Vitamin C menghalang radang pada tisu paru-paru dari terjadi. Namun perlu diingat Vitamin C bukanlah ubat yang kita akan segera sembuh selepas mengambilnya. Ambil secara konsisten untuk kesan yang terbaik bagi melawan serangan asma dan alergi.


Mengurangkan Risiko Sakit Jantung
Menurut kajian, jantung kita mudah sakit jika bekalan Vitamin C di dalam badan kita kurang. Vitamin C akan menghalang lemak-lemak yang berada di dalam darah daripada berkumpul di saluran arteri di mana ia adalah punca pada serangan jantung.


Mengimbangi Kesan Stres
Umum mengetahui. stres adalah punca kepada banyak penyakit mental dan fizikal. Bekalan Vitamin C yang cukup akan mengimbangi kesan stres di mana ia akan  meneutralkan toksin yang terhasil ketika diri sedang stres.


Mengawal Penyakit Gout
Gout terjadi di sebabkan lebihan asid urik di dalam badan. Vitamin C boleh mengurangkan asid urik di dalam badan.

Batu hempedu
Vitamin C membantu menghalang pembentukan batu hempedu.

Memelihara kesihatan mata
Vitamin C akan melindungi mata daripada terkena katarak dan glukoma.


Panduan Mengambil Vitamin C Untuk Kesan Yang Optimum


1. Ambil Vitamin C selepas makan. Vitamin C yang diambil bersama makanan akan memudahkan ia untuk dicerna dan lebih cepat memasuki darah.

2. Untuk penyerapan iron pada tahap optimum, uolls ambil ia bersama dengan Vitamin C. Gabungan iron dan Vitamin C akan menguatkan lagi badan kita.

3. Untuk kesan lebih optimum, ambil Vitamin C yang mempunyai ciri-ciri "Sustained Release" dimana Vitamin C hanya akan dilepaskan jika badan tidak cukup Vitamin C.


Keunikan Vitamin Shaklee Berbanding Jenama Lain Di Pasaran


Vitamin C yang natural dan bertindak secara "Sustained Release" berfungsi secara perlahan untuk memenuhi keperluan selama 24 jam.

Rumusan unik yang membenarkan pelepasan vitamin C secara perlahan dan berterusan selama 5 jam.

Satu tablet membekalkan 500mg Vitamin C iaitu bersamaan 7 biji setengah oren.

Membekalkan "Bioflavonoid" dalam jumlah yang seimbang iaitu 120mg. Bioflavonoid"bekerja untuk meningkatkan keberkesanan Vitamin C dan perlu diambil sebagai sebahagian daripada suplemen Vitamin C.



Ingin mengetahui Set Kecantikan Kulit Shaklee sila klik Set Kecantikan Kulit Shaklee. Hubungi 010-2995619 untuk maklumat lanjut.

Dexandra Perfume Most Wanted Kat Malaysia - Dexandra Shah Alam


Kenapa saya suka promote DexandraPerfume? Sebab ia adalah inspired perfume yang most wanted di Malaysia. Kita mewangi, keluarga mewangi, bisnes geli-geli je tapi boleh tambah income. Tak nak ke? Masa entri ni di tulis kita dah menghampiri Ramadhan, sudah tentu bulan Ramadhan amalan kita akan berlipat kali ganda, usaha kita pun berlipat ganda sebab apa, sebab kita nak bagi yang terbaik untuk keluarga kita menjelangnya Hari Raya, betul tak?




Banyak pilihan di sekeliling kita untuk kita menambah pendapatan, orang bukan tau beras kita tinggal berapa pot untuk keluarga makan, orang bukan tau berapa banyak yuran diperlukan untuk anak-anak kita menuntut ilmu, dengan bisnes yang kita lakukan boleh menampung perbelanjaan keluarga kita dan mana tau dengan rezeki yang kita ada boleh membantu orang lain, pahala berpanjangan tu dik. Orang Islam wajib kaya supaya kita dapat keluarkan zakat dan bersedekah untuk membantu insan-insan lain.


Apa kelebihan Dexandra Perfume?


- Kandungan : 35ml EDP

- Produk keluaran Bumiputera

- Memberikan bau yang tahan lama melebihi 8 jam

- Memberikan banyak pilhan mengikut citarasa/taste anda

- Mudah dibawa ke mana-mana

- Pati original & alkohol first grade

- Setanding produk Antarabangsa

- Boleh dibawa solat

- Menepati citarasa dan permintaan Rakyat Malaysia

- Menjadikan anda wangi sepanjang hari dengan lebih 50 pilihan wangian

- Menambahkan keyakinan anda  berhadapan dengan orang ramai dengan tampil wangi

- Menjadikan anda lebih wangi walau seharian bekerja

- Dengan saiz 35ml memudahkan anda membawa wangian kegemaran anda ke mana-mana sahaja.




Bagaimana Nak Jadi Agen atau Dropship Dexandra Perfume?

Dengan yuran permulaan RM150, anda akan dapat 20 tester atau 2 botol 35ml. Nampak tak modalnya pun rendah, bisnes yang mudah dan boleh dilakukan dimana-mana sahaja. Walau anda seorang surirumah, pelajar atau pekerja, Saya akan membantu anda. Hubungi saya 010-2995619

Hakikatnya Hidup Di Bandar Tak Semuanya Kaya

Nak Jana Pendapatan Online Untuk Bayar Sewa Rumah? from iReach HD on Vimeo.

Ya betul hakikatnya hidup di bandar besar tak semuanya kaya ... bila kita hidup di bandar besar .. perbelanjaan pun besar dengan gaji yang kita ada kita perlu menampung kehidupan kita bersama-sama keluarga. Pendekata semuanya mahal, nak keluar pergi kerja pelbagai kos yang kita perlu bayar. minyak, tol. Kita sedaya upaya mencukupkan tapi selalunya tersasar.

Tengok sahaja harga rumah yang melambung tinggi berlipat kali ganda, kalau 10 tahun lepas RM500,000 masih boleh dapat corner lot di Selangor.

Sekarang? Jangan harap la yang tengah pun buka harga dengan RM800,000

Ala kat Rembau murah je tak semahal KL. Ya memang betul , mereka yang duduk luar KL mungkin tidak terasa dengan bahang kenaikan harga rumah, kenaikan kos sara hidup. Terkedu dibuatnya bila nak bayar nasi lemak lauk ayam rendang harga boleh cecah RM8.

Tapi lama kelamaan bahang kenaikan kos sara hidup akan dirasai juga oleh mereka yang duduk luar KL/Selangor. Kita fikirkan anak cucu kita pada masa akan datang. Walaupun kita dah selesa dengan kehidupan kita sekarang.

Buatlah sesuatu untuk menambah pendapatan , sebagai contoh Biz Shaklee, sangat mudah dilakukan terutamanya mereka yang surirumah beranak kecil, pelajar. Maksud mudah di sini ialah bukannya duk goyang kaki, geleng kepala terus duit masuk menderu-deru. Usahalah bersunguh-sungguh, fokus, komited dan doa. Bisnes ni kita yang punya bukan untuk upline kita, bukan untuk Shaklee, tapi untuk diri kita dan keluarga kita.

Semoga dengan perkongsian video ini membuka hati kita untuk menambah pendapatan dengan bisnes Shaklee. Hubungi saya SID Shaklee anda untuk maklumat lanjut.





Sakit Lutut Mak Dah Semakin Baik Sejak Makan Vivix


Menjelangnya bulan Ramadhan ni, apakata kita hadiahkan mak ayah kita Vivix dan Colagen untuk memudahkan mereka menunaikan solat, memudahkan pergerakan mereka.




Rasa bahagia kan bila kita baca testimoni di atas :)


Faktor Dan Punca Sakit Sendi

Antara faktor dan punca yang meningkatkan risiko sakit sendi ialah


Penuaan - Semakin berusia, sendi-sendi tubuh dah semakin banyak digunakan dan makin mudah cedera.

Berat badan berlebihan - Orang yang mengalami kegemukan ataupun obesiti, menyebabkan sendi tulang terpaksa menahan beban yang lebih berat terutamanya pada lutut dan peha.

Penggunaan sendi berlebihan - Seorang atlit ataupun orang yang banyak bekerja menggunakan fizikal, mungkin terlebih kerap menggunakan sendi yang berkenaan dan menyebabkan sendi mudah tercedera.

Sejarah keluarga - Masalah sendi boleh juga berpunca daripada faktor genetik.

Otot lemah - Otot yang lemah mengelilingi sendi boleh meningkatkan risiko kecederaan sendi tersebut akibat sokongan yang lemah


Kesan Akibat Sendi Yang Sakit

Kesakitan sendi bukan sahaja mengganggu pergerakan tapi juga prestasi harian. Banyak pekerjaan yang boleh terganggu antara tanda-tandanya anda mengalami sakit sendi ialah

Ketidakselesaan seperti susah bergerak atau sakit
Rasa kebas dan lenguh yang mengganggu
Kekurangan fleksibiliti pergerakan seperti menyebabkan mudah jatuh dan sebagainya.


Bagaimanakah Cara Nak Mengatasi Sakit Sendi?

Jika anda mengalami sakit sendi yang serius berjumpalah dengan doktor bagi mendapatkan rawatan yang sepatutnya.

Selain dari rawatan doktor (seperti pengambilan ubat ataupun pembedahan) pengambilan suplemen juga dapat membantu mengatasi masalah sakit sendi dan sakit lutut.

Hubungi saya untuk info lebih lanjut. 




Bulan Ramadhan 2016 .. Ibu Menyusu Perlu Ke Vitamin?


Di saat saya menulis entri ni tinggal beberapa minggu sahaja bulan Ramadhan akan muncul kembali. Tak sabar rasanya nak meriahkan bulan Ramadhan. Sebelum tu nak tanya dah habis ganti puasa? Selagi kita masih sihat usahakan juga untuk mengganti puasa yang tinggal pada tahun lepas, masih sempat lagi.


Tapi uolls masih menyusukan bayi, takut tak larat, takut susu drop. Jangan risau saya cadangkan pengambilan Set Puasa ni yang boleh membantu sepanjang anda menyusukan bayi dan berpuasa. Saya sendiri dah cuba semasa masih menyusukan anak saya dan memang ia memberi perbezaan semasa kita berpuasa berbanding jika tidak ambil vitamin.


Apa yang menariknya Set Puasa untuk ibu yang menyusukan? Jom kita lihat




Set Puasa ini terdiri dari Mealshakes, ESP, Lecitihin dan Performance Drink yang mana ia membantu uolls membekalkan tenaga, memberi kecergasan, membekalkan nutrien asas penting, mengekalkan hidrasi, meningkatkan metabolisma, memecahkan lelemak, mengawal selera makan, juga mencegah sembelit dan migrain yang sering berlaku semasa berpuasa.

Jika anda inginkan vitamin yang lain semasa berpuasa boleh je hubungi saya, saya akan cadangkan vitamin yang sesuai untuk uolls dan cara-cara makan vitamin untuk kesan yang lebih optimum :)

Untuk testimoni ibu menyusu semasa bulan Ramadhan sila klik link berikut.