Berjaya Turunkan Berat Dengan Selamat - Cinch Shake








Ramai yang dalam kesedihan bila ESP out of stock dan terpaksa menunggu sehingga pertengahan February baru ada stok. Terutama mereka yang gastrik. Orang gastrik ni tak boleh terlalu lapar atau kenyang nanti dia bloated, kembung perut, pedih hulu hati dan ada yang muntah-muntah. Minuman yang Kak Arni cadangkan ni boleh buatkan perut kita tak rasa terlalu lapar.


Takpe lah biarlah kita tunggu ESP tu datang dengan selamatmya sementara tu Shaklee kan ada Cinch ada 3 perisa pulak tu Vanilla, Chocolate dan Cafe Latte. Kak Arni nak bagi tahu memang sedap bak hang tau ketiga-tiga perisa ni. Nak cuba ... nak cuba :)


Kenapa Cinch Shake Shaklee berkesan dan berbeza dari minuman jenama lain?

Membantu mengekalkan jisim otot tanpa lemak
Menghilangkan lemak, berat dan inci (inch loss)
Terbukti secara klinikal
Diperkasa dengan Leucin


Secara ringkasnya Cinch Shake berjaya membuat anda mengawal rasa lapar, meningkatkan tenaga, menyokong metabolisma dan memberi kepuasan kepada pengguna.


Apa itu Leucin?


Leucin merupakan asid amino perlu yang tidak boleh dihasilkan oleh tubuh. Ia merupakan satu-satunya asid amino yang boleh meransang sintesis protein otot. Cinch Shake Shaklee yang diperkasa dengan leucin terbukti mampu mengekalkan 100% jisim otot tanpa lemak dan menghilangkan lemak, berat dan inci.

Apa yang kita boleh dapat dalam 1 hidangan Cinch Shake Shaklee?


Indeks glisemik rendah - 22, sesuai untuk penghidap kencing manis
Diperkasa dengan leucin untuk memelihara otot semasa menurunkan berat badan.
Lengkap dengan 24 jenis vitamin dan mineral
Tinggi protein (24g setiap hidangan) memberikan kita rasa puas dan kenyang
Tinggi serat (6g setiap hidangan)
Sumber soya bebas GMO
Tiada perasa, pewarna bebas tiruan
Rasa yang sangat enak, memberikan kepuasan semasa menurunkan berrat, datang dengan 3 perisa yang sedap lazat seperti coklat, cafe latte dan vanilla.

Selain turun berat badan, kulit tak menggeleber, bonus tambahan dengan pengambilan Cinch Shake secara konsisten kulit kita pun semakin cantik.

Ok amacam seronok baca kelebihan minum Cinch ni, cepat-cepat hubungi Kak Arni


Your Trusted SID Shaklee
Arni Syazila
010-2995619