Peluang Menambah Pendapatan Dengan Sate Kebab Akmal

Saban tahun kos meningkat, anak-anak semakin membesar memerlukan perbelanjaan yang banyak, harga barangan rumah juga meningkat, segala-galanya memerlukan duit, walaupun duit bukan segala-segalanya. Kita semakin terhimpit dan rasa stres, rasa sesak, hampir semua perbelanjaan dipotong. Penat memikirkan bayaran bil yang perlu dibayar setiap bulan, termasuk nurseri, susu anak, duit minyak untuk ke tempat kerja. Nak meniaga memerlukan modal yang banyak termasuk nak buka kedai, nak cari pekerja, betul ke perlukan modal yang banyak, perlu buka kedai? Sebenarnya modal yang diperlukan hanyalah bermula dengan modal RM75 atau RM165.


Jom saya bercerita tentang modal RM165 apa yang anda boleh mula bisnes dan seterusnya menambah pendapatan keluarga. Saya bagi permulaan dengan poster dulu.


Peluang Menambah Pendapatan Dengan Sate Kebab Akmal


Nampak tak kelebihan yang anda dapat jika sertai team kami dengan menjual Sate Kebab Akmal. Sate Kebab Akmal didatangkan dengan 3 perisa, blackpepper, Beryani dan Pedas. Dalam 1 pek ada 20 cucuk Sate Kebab yang mana sangat mudah dimasak dan disediakan. Anak-anak pasti suka dengan rasanya. 


Jika anda mendaftar sebagai agen dengan saya, saya akan terangkan dengan lebih lanjut tentang keuntungan yang anda akan perolehi. Jika anda berada diluar kawasan Shah Alam, kami akan aturkan penghantaran terus kepada anda, jangan risau walaupun Sate Kebab Akmal adalah makanan sejuk beku atau Frozen Food.


Peluang Menambah Pendapatan Dengan Sate Kebab Akmal


Peluang Menambah Pendapatan Dengan Sate Kebab Akmal


Anda dapat menambah pendapatan keluarga dan disamping itu boleh mempelbagaikan menu untuk keluarga, tak seronok ke? Disamping itu manalah tau kat kawasan perumahan atau tempat anda ada menganjurkan karnival atau sekolah anak-anak ada buat jualan masa ni la nak tunjukkan kesedapan dan keenakan Sate Kebab Akmal kepada masyarakat setempat. InshaaAllah lepas ni menderu-deru order masuk. Rebutlah peluang untuk berniaga, uolls juga yang untung.


Berminat nak jadi agen, sila hubungi

Email : arnisyazila@gmail.com
Whatsapp/Telegram/SMS : 010-2995619


Labels: